Vi installerar snabbt och billigt nya laminatluckor i Alingsås, Partille, Härryda, Landvetter, Göteborg, Lindome, Älvängen, Kungälv
Köksluckor, bänkskivor och vitvaror är det vi är bäst på

Ny känsla i köket med nya köksluckor

Genom att byta ut luckorna i köket och matcha med snygga bänkskivor har du helt plötsligt fått ett nytt kök - utan att det kostat skjortan!


Vi arbetar endast med leverantörer som har samma syn på kvalitet som vi - vilket betyder att materialen ska vara åldersbeståndiga, slitstarka och slagtåliga.

Här finner du ett urval av de produkter vi kan installera i ditt kök - från bänkskivor till köksluckor.BänkskivorBänkskivor från LG Collection

När man pratar om bänkskivor vill man först och främst ha en yta som är lätt att hålla ren, som tål värme och kyla samt inte skadas om det skulle få sig en stöt av till exempel en tappad stekpanna. Vi använder oss av LG Collections som leverantör. De har varit verksamma sedan 70-talet och är enligt vår mening den bästa leverantören i Sverige.

LG Collections sortiment utökas hela tiden, och de har bilder på alla skivor på sin hemsida. Därför hänvisar vi till deras hemsida för ytterligare exempel och information.

 

 

DiskhoarDiskhoar från Franke och Intra-Teka

Ett bra sätt att fräscha upp sitt kök och skapa en ny look, är att byta ut diskhoarna. Speciellt om man har bytt luckor och bänkskivor kan det vara lockande att gå hela vägen och även titta på diskhoarna. Vi installerar diskhoarna i samband med resten av köket. Vi har valt att samarbeta med två leverantörer - Franke samt Intra-Teka. Tillsammans ger de oss ett mycket brett utbud av diskhoar av högsta kvalitet, där även specialanpassade diskhoar och bänkar finns att beställa.

 

 

KöksluckorNär det gäller köksluckor är det som att jämföra med kökets kläder. Det går att skapa ett helt nytt utseende genom att byta ut luckorna. På så sätt kommer man billigt undan och arbetet kan oftast göras på en och samma dag. Skulle det behövas så anpassar vi skåpen efter de nya luckorna, och vi kan till exempel göra lådor där det idag är en lucka. Kort sagt - vi är experter på kök och kan tillsammans med dig skapa det kök du drömmer om.

Nedan är exempel på laminatluckor. Fördelen med laminatluckor:

  • Ålderbeständiga – Behåller färg och lyster, dvs.varken mörknar eller bleknar
  • Slag och reptåliga – Tål stötar och slag utan att luckans yta skadas
  • Slitstarka – Ytan slita inte oavsett hur mycket man än torkar av luckan
  • Tryggt – Vi ger er 5 års garanti på material och 10 års service- och funktionsgaranti

Detta är ett urval av luckor som vi säljer. De går att få i ett otal olika färger, mönster och utföranden.

Klicka på bilderna för att se luckorna i köksmiljö.

Köksluckor Köksluckor Köksluckor
Vit ask Äggskal Toscana
Köksluckor Köksluckor Köksluckor
Creme Laserad Ek Björk
Köksluckor Köksluckor Köksluckor
Lönn Lind Ek natur
Köksluckor Köksluckor Köksluckor
Al Röd vildpäron Valnöt
Köksluckor Köksluckor Köksluckor
Grön päron Dalablå Black Velvet
Köksluckor Köksluckor Köksluckor
Grå Lime Velvet Art Black
Köksluckor Köksluckor  
Velvet Art White Vit Högblank  

 

 

 

 

Installation av kök och köksluckor


Luckor, blandare eller ny diskho?

Genom att byta ut luckorna i köket skapar man snabbt och billigt en helt ny känsla i köket. Vi säljer även diskhoar och blandare för att ytterligare förnya rummet.Laminatluckor, vitvaror och köksinredning till köket


Kostnadsfria hembesök

Det kan vara svårt att få sig en helheltsblick av vad som behövs och vad det kan kosta. Därför gör vi kostnadsfria hembesök där vi förklarar vad vi kan hjälpa dig med. Då får du direkt svar på dina frågor och även kostnadsförslag på plats. Vi gör hembesök i bland annat Alingsås, Partille, Härryda, Landvetter, Göteborg, Lindome, Älvängen och Kungälv.Vi är en byggfirma som gör om ditt kök billigt


Hjälp i hela hemmet

Vi kan med vår expertis om luckor och stommar även hjälpa dig med garderober, skåp och andra lösningar. Eftersom vi har arbetat i branschen sedan början av 90-talet har vi bra kontakter om det även skulle behöva målas om eller renoveras på andra sätt.


Före och efter köksrenoveringen

Referenser

Det är alltid kul att uppskattas för sitt jobb. Vi brinner får våra nöjda kunder! Insändaren ovan publicerades i Lerums tidning den 12 nov 2012.

Se fler omdömen och referenskök...